luni, 31 martie 2008

Oare suntem manipulati?

As putea sa pariez ca, la aceasta ora, aproape oricine se intreaba: suntem manipulati oare? Daca da, cum e posibil? Sau, toata aceasta teorie a conspiratiei, cu manipulare, cu elite mondiale, cu masonerie si alte acareturi luate parca din filme nu e decat o inventie a unor oameni care-si consuma zilnic o doza sanatoasa de paranoia? Exista o elita care pune la cale de o Noua Ordine Mondiala? Sau e doar fabulatie? Se pune de un guvern unic mondial? Sau e doar o poveste care sa ne puna imaginatia la treaba? Suntem prinsi intr-un cer vicios al indatoririi de catre sistemele bancare ce vor astfel sa ne inrobeasca tot mai tare? Suntem noi astazi liberi? Ce insemna libertatea in mileniul III?
Dificile intrebari cu complicate raspunsuri! Personal, daca pot sa imi expun si eu umila parere, am convingerea ferma ca nu traim intr-o lume minunata, plina cu floricele, de iubire si cu adevarul pe toate gardurile. Bine ar fi fost! Insa, adevarul e bine ingropat, iar massele primesc doar portiuni din acest adevar, suficient de putin incat sa nu priceapa the whole thing. Stiu ca e greu de sustinut o anume teorie a conspiratiei, insa cateva linii generale se pot trasa, astfel incat, printre randuri sa ne dam seama ca suntem fraieriti, luati drept prostii satului . Eu am convingerea ferma ca e timpul sa ne trezim, sa intelegem ca o gasca de smecheri administreaza planeta si fondurile financiare si stau si rad de 6 miliarde juma cum se chinuie sa razbeasca prin saracie si disperare.
In acest blog am postat cateva site`uri ale unor persoane care, asemenea mie, au inteles cum stau lucrurile si au decis sa se exprime in consecinta. Articolele lor sunt mult mult mai bune decat ale mele. Acolo gasiti linkuri despre toate organizatiile care conduc lumea si, mai ales, in ce fel.
In timp, am sa incerc si eu sa aduc informatii suplimentare, pentru ca adevarul trebuie sa iasa la lumina. Cum spunea si Iisus Hristos :"lumina nu se pune sub obroc, ci deasupra, sa lumineze tuturor". Prin urmare, deschid o serie de postari in care, voi posta linkuri, articole interesante ale celor care cunosc despre cine si cum duce omenirea de nas. Voi face apel la ajutorul internetului pentru a oferi informatii cat mai acurate, secvente de filme cat mai bune, astfel incat cei care vor poposi pe aici sa inteleaga cum stau lucrurile, cu adevarat. Daca tot avem acest internet , hai sa-l folosim cu un dram de intelepciune, sa contracaram manipularea mass-media si sa descoperim adevarul care ne va face liberi!

9 comentarii:

originar spunea...

o initiativa laudabila; succes!!

Anonim spunea...

CARTI ANTIMANIPULARE

Autoaparare psihica. Cum sa devii imun la manipulare
http://www.scribd.com/doc/886520/Autoaparare-Psihica-Cum-sa-devii-imun-la-manipulare

Arma cuvantului la Mihai Eminescu
http://www.scribd.com/doc/2302519/DRUMUL-DOINEI-ARMA-CUVANTULUI-LA-MIHAI-EMINESCU

Spre Eminescu. Raspuns romanesc la amenintarile prezentului si la provocarile viitorului
http://www.scribd.com/doc/2167565/ECONOMISTUL-EMINESCU

Maresalul Ion Antonescu si Corneliu Zelea Codreanu
http://www.scribd.com/doc/976134/ANTONESCUCODREANU

Comandantii legionari Mota si Marin. Testamentele lor politice
http://www.scribd.com/doc/886527/Ion-Mota-si-Vasile-Marin-Testamentele-Politice

Secretul sabiei de foc. Sau Cum e cu putinta Fenomenul Legionar
http://www.scribd.com/doc/886529/Secretul-Sabiei-de-Foc-sau-Cum-e-cu-putinta-Fenomenul-Legionar

Nicolae Iorga – Testamentul politic
http://www.scribd.com/doc/886667/NICOLAE-IORGA-TESTAMENTUL-POLITIC-continutul

COPY pe link + PASTE in browser.

CopyLIBER!

Anonim spunea...

invat, invat, invat constant din acest blog

Anonim spunea...

http://www.adevarul.ro/articole/fobiile-lumii-moderne/348783

originar spunea...

http://www.hotnews.ro/stiri-international-2844301-ministrul-rus-externe-serghei-lavrov-mai-devreme-sau-mai-tarziu-rusia-partenerii-occidentali-vor-uni.htm ce vreti mai mult?noua ordine mondiala e pe cale sa se finalizeze: guvernul unic mondial

Anonim spunea...

fain spus cam tot ce zici tu acolo dar un lucru care nu l-ai mentionat este ca orice tip de manipulare poate fi contracarata si conteaza de tine daca te lasi sau nu manipulat. Manipularea e clar ca exista si ne inconjoara din ce in ce mai mult prin TV, Radio, Internet si schimba foarte multa lume dar in special pe cei tineri. Cand eram mic la mine distractia insemna sa ma joc un fotbal, pitulusu, tzurca si orice altceva nu sa stau inchis in casa in fatza calculatorului sau a televizorului sa urmaresc nush ce telenovela sau film care oricum nu ma ajuta mai cu nimic mai mult ma prosteste. trebuie sa fim deschisi la minte si sa realizam nu neaparat pericolele si lucrurile care ne inconjoara si sa alegem din ele ce e mai bun pentru noi iar in viitor pentru ceilalti. Acum pasul urmator pentru romani o sa fie sa lucreze ca niste zombi exact ca un partea cealalta in germania, anglia,etc... unde nu mai au o viatza personala ei au doar servici si asa mai departe se trezesc dimineatza si cum am citit mai devreme nu se gandesc la ziua respectiva ci la ziua care urmeaza. Inca o data, MANIPULAREA este reala, exista si face victima in orice moment al zilei, important este sa incerci sa nu te lasi influentat.

George spunea...

anonim, mersi de comentariu. Ai dreptate. Orice completare e binevenita. Si mai bucuros as fi daca ai semna cu un nume-fie el si pseudo-nim.

George

Anonim spunea...

Robert M.

Oare nu asta dorim? Sa fim manipulati? Fireste, inconstient.
Vezi tineri alergand dupa job-uri in mari corporatii, ii vezi sacrificand orice pentru a urca scara ierarhica in acea corporatie - multumiti ca au o masina cool, ca pot sa-si ia o saptamana liber pe an sa viziteze nu stiu ce tara, sa-si construiasca o casa grandioasa, scule de ultima moda etc.
Este mileniul mercantilismului, al comercialului - ce sta sub semnul "vreau cat mai mult"!
Nimeni nu ne obliga sa intram in acest sistem, mergem de buna voie precum vitele...
E DECIZIA FIECARUIA in ce directie o ia.
Asistam la schimbarea la fata a societatii in care traim si chiar contribuim, constienti fiind ca nu ne indreptam in directia buna.

Brad Thompson spunea...

As putea fi de acord cu tine cind spui ca nimeni nu ne obliga sa intram in system, dar nu este chiar asa. Eu as vrea a multi altii sa traim in afara dar ast aeste posibil numai daca gasim o alta planeta. Uncle Sam a descoperit orice coltisor de lume si nimeni nu poate sa mai ramina netaxat. Ori ca sa ii dau banii trebuie sa muncesc undeva, nu am alta solutie. Deci nu noi ne indreptam ci sintem fortati sa alegem calea lor. Si de aici nu ne mai oprim din scris 3 zile, dragule.