joi, 11 septembrie 2008

Sport periculos

Ok, nici nu stiu de ce am denumit asa acest post, dar dati-mi voie sa ma explic. E legat de homosexuali, de gay, de aia ce ne displac, impotriva carora manifestam zgomotos, iesim in strazi ca idiotii cu icoane ca doar doar s-o cobori Dumnezeu din cer sa-i dezhomosexualizeze pe aia. Atata timp cat ramanem la stadiul asta e ok. Insa, acest post mi-a venit in minte dupa ce am vizionat filmuletul urmator.


Ok. E limpede? A fi homosexual prin alte culturi e clar un sport periclos, un sport extrem. Tinerii astia nu au alta vina decat faptul ca au o alta orientare sexuala. Cred ca nimeni, niciunde, nicicand nu merita sa moara pentru ca e altfel orientat. Trist. Mesajul meu se indreapta catre Noua Dreapta. Baga la cap Ionescule!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ce prostie, oamenii sunt tot mai nebuni Jorj, tot mai nebuni. Ma bucur sa vad ca ai revenit, ma intrebam ce s-a intamplat. Chiar daca stiu ca e o chestiune serioasa, m-a amuzat postul tau.. prostia unora exprimata de tine ironic, ma amuza :) Salutari :P

Anonim spunea...

Daca numai cativa dintre nenorocitii care imprastie SIDA, hepatita, paraziti si mai cu seama degenerarea lor morala altora, in special copiilor pe care ii recruteaza in viciul acesta dezgustator - ar sfarsi-o ca si cei din film, s-ar termina cu homosexualitatea, sau macar cu prozelitismul lor.

In SUA, se incepe cu copii inca din gradinita, pentru "instruirea" lor in "tainele" vietii homosexuale, cu carti ca si "King and king" (un rege care se ia cu un ..alt rege, pe coperta cartii se pupa pe gura, multe inimioare plutesc prin aer, etc.) si "Heather has two mommies" (despre fetita cu doua mamici, lesbiene evident).
O mama Romanca oripilata, mi-a spus ca-i faceau asta copiilor ei in gradinita de stat unde si-i daduse, caci era langa servici, "convenabil".

Daca faci scandal, esti ignorat.
Singura solutie aciolo, este inscrierea copiilor in scoli parohiale, unde murdariile astea nu exista.

Aici, inca se mai poate lupta si lupta merita dusa, inainte de-a ne trezi ca activisti homosexuali distribuie penisuri de cauciuc si prezervative la gramada, copiilor de clasa a V-a, ca si dincolo.

Sper sa-mi publicati comentariul - Multumesc!